fbpx

Aan het werk tijdens je opleiding geneeskunde

Werken tijdens je opleiding geneeskunde, hoe werkt dat?

Misschien betrap jij jezelf er ook wel eens op: je vraagt je af wat een organisatie aan een geneeskunde student als jij heeft. Je hebt nog lang niet al je vakken gehaald en denkt dat je nog bakken aan kennis mist om van waarde te kunnen zijn voor de zorg. Je gaat achter de bar staan om die welverdiende vakantie bij elkaar te sparen (niets mis mee), terwijl de zorginstelling om de hoek alarm slaat en op zoek is naar jou! 

Aan het werk in de zorg

Wist je dat je al tijdens je medische bachelor van waarde kan zijn voor de zorg? Met de kennis die je hebt opgedaan tijdens je opleiding en je frisse blik kan je al vroeg in je opleiding een steentje bijdragen. Zo verdien jij je geld, bouw je een mooi cv op én kan je de theorie eindelijk een keer toetsen in de praktijk. 

MediMaten

MediMaten aan het werk voor artificial intelligence-project en kijken in cathlab. 🥼

Wat kan jij doen?

MediMaat biedt jou de mogelijkheden om relevante werkervaring op te doen in de zorg. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld aan de slag als medisch assistent, administratief medewerker of help je mee met de implementatie van een nieuwe e-Health toepassing.

Onze opdrachtgevers lopen uiteen van zorginstellingen tot aan IT-bedrijven die digitale zorgoplossingen ontwikkelen. Samen met andere studenten ontwikkel jij je tijdens deze opdrachten tot een zorgtopper die later nét dat streepje voor heeft. Omdat jij al ervaring op hebt gedaan met patiënten, zal dat eerste spreekuur net wat minder onwennig voelen. Dossiers digitaal invoeren? Jij hebt het al eens voorbij zien komen en weet daardoor de juiste knoppen te vinden. 

MediMaat aan het werk

Kortom: aarzel niet om in een vroeg stadium al kennis te maken met de zorg. Zorginstellingen geven keer op keer aan hoeveel waarde ze hechten aan de kennis en flexibiliteit van geneeskunde studenten. 

Kijk op onze vacaturepagina voor alle openstaande vacatures en kickstart jouw zorg carrière!

Werken naast je studie?

Neem contact met ons op en wij kijken samen met jou wat voor bijbaan bij jou past.

Sluiten

link delen

Link kopiëren naar klembord