fbpx

MediMaat is een uitzendbureau speciaal voor de medisch student. Bij MediMaat ben je geen nummertje. We kijken samen met jou wat voor bijbaan bij jou past. Zo kan je naast je studie kijken hoe het er in de praktijk aan toegaat. Ons team begeleidt, traint en ondersteunt je het hele traject. Bepaal zelf wanneer je werkt zodat je je bijbaan goed kan combineren met je studie. Er wordt elke 3e donderdag van de maand een borrel georganiseerd, de MediBorrel!

Ben je student met een medisch studie zoals geneeskunde, biomedische wetenschappen, psychologie of biologie en wil je graag bij ons werken? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Succesverhaal van Olav

‘’Ik ben doorgegroeid van een bijbaan tijdens mijn bachelor naar een vaste baan als manager bij Amsta, een belangrijke zorginstelling in Amsterdam’’, vertelt MediMaat Olav Zandbergen die tijdens zijn studie begon met werken bij MediMaat.”

Staat jouw ideale vacature er niet tussen?

Meld je aan en dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Dan kijken we samen wat bij je past.

Meld je nu aan!

    Aangenaam kennis te maken!

    Ons vaste team bestaat uit jonge experts op het gebied projectmanagement in de zorg. Sinds onze oprichting in 2017 hebben we al bijzondere projecten mogen vervullen variërend van het installeren van nieuwe hartmeters bij 1200 Amsterdamse huisartsenposten en het inzetten van testers in corona teststraten, tot de implementatie van een nieuw digitaal cliëntendossier in de ouderenzorg. We stellen ons graag verder voor! We zijn dagelijks bereikbaar tijdens kantooruren, maar maken ook graag een uitzondering.

    Of volg ons op