fbpx

Een bijbaan in de zorg voor studenten

Medische achtergrond

Digitale talenten

Flexibele oplossing

Home » Bijbaan zorg

Er zijn genoeg medische studenten die een bijbaan in de zorg wensen waar zij hun theoretische kennis en digitale vaardigheden kunnen inzetten. Kan jouw zorginstelling wel wat extra handen gebruiken bij het opzetten van projecten omtrent digitalisering? MediMaat vindt geschikte studenten die helpen waar het nodig is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze projecten

studenten op laptop
studenten

Hulp door studenten die een bijbaan in de zorg willen voor meer praktijkervaring

Als medisch uitzendbureau koppelen wij studenten die ervaring willen opdoen aan zorginstellingen die hulp kunnen gebruiken bij de uitvoering van e-healthprojecten. Veel studenten willen tijdens hun studie al ervaring opdoen met een leerzame bijbaan in de zorg. Door hen te betrekken bij digitaliseringsprojecten, haal jij de adequate hulpkrachten binnen met de juiste achtergrondkennis in het medische gebied. Beide partijen halen hier dus hun voordeel uit. Een medisch student inhuren is perfect als je extra ondersteuning wenst in jouw zorginstelling. Ze kunnen bijvoorbeeld taken uitvoeren als floorwalker in de zorg, maar ook ondersteunen bij de afname van bloed.

Maak gebruik van studenten die jou willen helpen

MediMaat zorgt ervoor dat jouw zorgorganisatie ondersteuning krijgt bij uiteenlopende projecten. Wil jij graag ondersteuning krijgen van studenten met een medische achtergrond? Schakel dan ons bureau in en vind een ijverige student die jouw team kan ondersteunen. Ons team gaat aan de slag om voor jouw zorginstelling de perfecte match te vinden, waarbij jij een bijbaan creëert in de zorg.

 

Heb je nog meer vragen?

Neem contact op

Zet MediMaat in voor een project!

Hulp nodig bij de implementatie van E-health in Amsterdam? Wij denken graag met je mee om je verder te helpen. Neem vrijblijvend contact op.

De digitalisering van de zorg gaat razend snel, maar hoe zorg je ervoor dat al je drukke zorgmedewerkers meegaan met de digitalisering? Dit nieuwe ‘hybride’ werken is immers niet voor iedereen makkelijk. Wij gingen met Viktoria Lazic, teammanager bij Cordaan in gesprek over deze vraag. Je leest het hier. Benieuwd naar onze cases? Bekijk hier al onze projecten.