Bijbaan in de zorg

Studeer jij geneeskunde of HBO-V? En zoek je een flexibele bijbaan in de zorg waarbij je zelf bepaalt hoeveel, wanneer en waar je werkt? En wil je ook nog gratis trainingen volgen zodat je veel praktische vaardigheden kan opdoen? Denk aan een tillift training, steunkousen, medicatie toedienen, venapuncties, BHV etc.

Het werk

Wij werken samen met verschillende zorginstellingen als thuiszorgorganisaties, verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Jij hebt de regie in handen en schrijft je via onze app in voor de dienst die jij wil draaien, en je zit niet aan een minimum aantal uur per week vast, makkelijk toch? Afhankelijk van je ervaring en studiejaar gaan we samen bepalen welke werkzaamheden je mag/wil doen en welke training(en) je hiervoor nodig hebt. Hoe langer je bij ons werkt hoe meer vaardigheden en trainingen je kunt opdoen.

Bonus

Ben je bij ons ingeschreven en heb jij nog vrienden/exen/neven/buurvrouwen die ook bij ons aan de slag willen? Stuur ze door en als ze aangenomen worden verdien je hiermee een leuk extra bedrag, als ze X aantal uur hebben gewerkt ontvang je weer een extra zakcent. Makkelijk bijverdienen! De voorwaarden bespreken we met je in het sollicitatiegesprek.

Wie ben jij?

  • Student geneeskunde of HBO-V

  • Gemotiveerd en enthousiast over werken in de zorg

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid om veel verschillende (typen) zorginstellingen te leren kennen

  • Marktcomfort salaris

  • Toeslagen zoals vakantiegeld en vakantietoeslag bedragen ongeveer 18%, deze worden uitbetaald op verzoek van de MediMaat (jij dus)

  • Je wordt opgenomen in ons studentenbestand en wordt uitgenodigd voor gezellige borrels!

Interesse?

  • Stuur een mailtje met je CV en een korte motivatie naar info@medimaat.nl of bel naar 020 2440979

Over MediMaat

MediMaat zet studenten in voor verschillende projecten in en rondom de zorg. We houden ons vooral bezig met implementatie van nieuwe technieken. Studenten zorgen dat een apparaat of applicatie geheel gebruiksklaar, inclusief training en installatie, afgeleverd wordt. Daarnaast richten we ons ook op meer medisch inhoudelijke opdrachten, zoals het prikken van bloed. Sommige klussen duren lang en sommige zijn van korte duur. Een ding is zeker, we zijn een jong en gezellig bedrijf en we groeien hard, volop leuke kansen dus!

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel

MediMaat BV

Science Park 608 - kantoor K07

1098 XH Amsterdam

020-2440979

info@medimaat.nl