fbpx

Een medewerker voor bloedafname

✔ Medische achtergrond

✔ Digitale talenten

✔ Flexibele oplossing

Home » Bloedafname medewerker

Wordt er binnen jouw zorginstelling bloedafname uitgevoerd, maar merk je dat er medewerkers te kort zijn? MediMaat heeft een database met meer dan 1.500 studenten met een medische achtergrond. Zij staan jou ter beschikking om tijdelijk of permanent te ondersteunen bij de bloedafname bij jouw instelling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze projecten

Kun jij voor bloedafname een extra medewerker gebruiken?

Ervaart jouw zorginstelling een hoge werkdruk op de bloedprikposten? Kom je eigenlijk een paar handen te kort en ben je op zoek naar een extra medewerker voor bloedafname? Geen nood, er zijn genoeg studenten die op zoek zijn naar een bijbaan in de zorg die staan te popelen om wat bij te leren. Dus waarom zou je er niet voor kiezen om een medische student in te huren om het team te versterken? Ze hebben de juiste kennis en knowhow om de bloedafname correct uit te voeren en tegelijkertijd doen ze ervaring op in hun vakgebied. Daarnaast heb jij de helpende hand waar je naar op zoek bent. Een win-winsituatie!

Schakel extra hulp in voor administratieve taken

Heeft jouw zorginstelling nood aan een extra medewerker bij de bloedafname? Dan kan ons medisch uitzendbureau helpen. Wij vinden namelijk studenten binnen de geneeskundesector die jou kunnen ondersteunen bij jouw project. Vul het aanvraagformulier in, zodat een van onze projectmanagers de mogelijkheden met je kan bespreken.

 

Heb je nog meer vragen?

Neem contact op

Zet MediMaat in voor een project!

Hulp nodig bij de implementatie van E-health in Amsterdam? Wij denken graag met je mee om je verder te helpen. Neem vrijblijvend contact op.

De digitalisering van de zorg gaat razend snel, maar hoe zorg je ervoor dat al je drukke zorgmedewerkers meegaan met de digitalisering? Dit nieuwe ‘hybride’ werken is immers niet voor iedereen makkelijk. Wij gingen met Viktoria Lazic, teammanager bij Cordaan in gesprek over deze vraag. Je leest het hier. Benieuwd naar onze cases? Bekijk hier al onze projecten.