fbpx

Digicoach bij een project in de zorg

Medische achtergrond

Digitale talenten

Flexibele oplossing

Home » Digicoach zorg project

Heeft jouw instelling in de zorg binnenkort een project omtrent digitalisering gepland en ben je op zoek naar een vaardige digicoach om je personeel te begeleiden? De MediMaten zijn een goede keuze. Een digicoach is de sleutel tot soepele en efficiëntie processen na en tijdens de implementatie van digitaliseringsprojecten in de zorg.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze projecten

Reken bij jouw project op de ondersteuning van een digicoach met kennis van de zorg

De digicoach is je rechterhand in het labyrint van technologie, die het team begeleidt, knelpunten identificeert en oplossingen biedt om de digitale transformatie succesvol te maken. MediMaten zijn in te schakelen voor kop- tot staartprojecten met betrekking tot implementatie en migratie van e-health. Denk hierbij aan het in gebruik nemen van nieuwe hardware of het updaten van specifieke software waardoor er nieuwe toepassingen beschikbaar komen. Het inhuren van een medische student als digicoach biedt nog een extra voordeel: ze brengen recente academische kennis met zich mee en kunnen vaak flexibeler worden ingezet, wat kosteneffectief is voor jouw zorginstelling ten tijde van het project. Maak eventueel de combinatie met de floorwalker die alle vragen realtime kan beantwoorden en dan is de succesvolle afronding van jouw e-healthproject binnen handbereik.

Jouw volgende stap: schrijf jouw project nu in

Nu je de meerwaarde ziet van het hebben van een digicoach in je team voor jouw project in de zorg, is het tijd om te handelen. Met ondersteuning van MediMaat kies je voor expertise en efficiëntie in de aanpak van digitalisering in de zorg. Vul het aanvraagformulier in en zet de eerste stap naar een toekomst waarin je zorginstelling niet alleen technologisch geavanceerd is, maar ook een pionier in patiëntenzorg.

 

Heb je nog meer vragen?

Neem contact op

Zet MediMaat in voor een project!

Hulp nodig bij de implementatie van E-health in Amsterdam? Wij denken graag met je mee om je verder te helpen. Neem vrijblijvend contact op.

De digitalisering van de zorg gaat razend snel, maar hoe zorg je ervoor dat al je drukke zorgmedewerkers meegaan met de digitalisering? Dit nieuwe ‘hybride’ werken is immers niet voor iedereen makkelijk. Wij gingen met Viktoria Lazic, teammanager bij Cordaan in gesprek over deze vraag. Je leest het hier. Benieuwd naar onze cases? Bekijk hier al onze projecten.