fbpx

Digitalisering in de zorg

Medische achtergrond

Digitale talenten

Flexibele oplossing

Home » Digitalisering zorg

Digitalisering in de zorg is geen futuristische visie meer, maar het nieuwe normaal. Of het nu gaat om elektronische patiëntendossiers, telezorg of geavanceerde diagnostische technologie, digitaal is de leidraad die alle facetten van de moderne gezondheidszorg verbindt. Het maakt zorg toegankelijker, efficiënter en vaak zelfs effectiever, maar het is niet zonder zijn eigen unieke uitdagingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze projecten

De uitdagingen van digitalisering in de zorgsector

Bij elk project bij digitalisering in de zorg komen talloze vraagstukken kijken. Welke technologieën moeten worden geadopteerd? Hoe train je het personeel om ze effectief te gebruiken? En misschien wel het meest cruciaal: hoe zorg je dat de verandering soepel verloopt, zonder de kwaliteit van de zorg te ondermijnen? Het vinden van de juiste hulp voor deze vragen is essentieel. Veel zorginstellingen kiezen voor het inhuren van studenten met een medische achtergrond die zowel een frisse blik als actuele kennis naar de tafel brengen. Onze MediMaten zijn precies dat: digital natives die momenteel een studie in de zorgsector volgen. Je kan hen onder andere inschakelen als:

Neem nu de stap naar een succesvolle digitale toekomst

De uitvoering van een succesvol project voor digitalisering in de zorg begint met het nemen van de eerste stap: het inschakelen van deskundige hulp. En met een partner als uitzendbureau MediMaat aan je zijde is die stap makkelijker dan ooit. Vul het aanvraagformulier in om jouw zorginstelling op de kaart te zetten als een pionier in de digitale gezondheidszorg. Een toekomst met meer efficiëntie, meer effectiviteit en, het belangrijkste, betere patiëntenzorg wacht op je.

 

Heb je nog meer vragen?

Neem contact op

Zet MediMaat in voor een project!

Hulp nodig bij de implementatie van E-health in Amsterdam? Wij denken graag met je mee om je verder te helpen. Neem vrijblijvend contact op.

De digitalisering van de zorg gaat razend snel, maar hoe zorg je ervoor dat al je drukke zorgmedewerkers meegaan met de digitalisering? Dit nieuwe ‘hybride’ werken is immers niet voor iedereen makkelijk. Wij gingen met Viktoria Lazic, teammanager bij Cordaan in gesprek over deze vraag. Je leest het hier. Benieuwd naar onze cases? Bekijk hier al onze projecten.