fbpx

Floorwalker in de zorg

Medische achtergrond

Digitale talenten

Flexibele oplossing

Home » Floorwalker zorg

Staat bij jouw zorginstelling een digitaliseringsproject in de startblokken en heb je behoefte aan de inzet van een floorwalker? De overgang naar nieuwe systemen kan complex zijn, en dat is precies waar een floorwalker met affiniteit in de zorg van pas komt. Onze MediMaat zorgt voor een naadloze integratie van technologie in jouw zorginstelling en fungeert als brug tussen zorgverleners en IT-specialisten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze projecten

MediMaat floorwalker: dé combinatie van een digital native met zorgkennis

Een jonge floorwalker brengt niet alleen een natuurlijke affiniteit met technologie mee, maar ook een ongeëvenaarde flexibiliteit en een frisse blik. Dit maakt hen ideaal voor het aanpakken van digitalisering. Maar het echte magische duo vorm je met een digicoach erbij. Terwijl de floorwalker zich focust op de technische aspecten en onmiddellijke probleemoplossing bij de e-health implementatie, helpt de digicoach je personeel om de digitale transformatie te omarmen. Ze bieden training en begeleiding om iedereen comfortabel en competent te maken in het gebruik van nieuwe technologieën.

Vind de juiste match bij jouw project

Als je serieus bent over het succesvol implementeren van digitalisering in de zorg, is de volgende stap het inschakelen van een uitzendbureau in de medische sector. Een bureau kan zorgen voor een team van deskundige floorwalkers die specifiek zijn opgeleid voor de unieke uitdagingen in de zorgsector. Met de hulp van een bureau zoals MediMaat reken je op een grondige en effectieve implementatie van je digitaliseringsproject. Vul het aanvraagformulier in en zet die cruciale stap richting een meer efficiënte en patiëntgerichte toekomst.

 

Heb je nog meer vragen?

Neem contact op

Zet MediMaat in voor een project!

Hulp nodig bij de implementatie van E-health in Amsterdam? Wij denken graag met je mee om je verder te helpen. Neem vrijblijvend contact op.

De digitalisering van de zorg gaat razend snel, maar hoe zorg je ervoor dat al je drukke zorgmedewerkers meegaan met de digitalisering? Dit nieuwe ‘hybride’ werken is immers niet voor iedereen makkelijk. Wij gingen met Viktoria Lazic, teammanager bij Cordaan in gesprek over deze vraag. Je leest het hier. Benieuwd naar onze cases? Bekijk hier al onze projecten.