fbpx

Hulp bij E-health implementatie

Heb jij een project in het e-healthdomein, bijvoorbeeld de implementatie, migratie of ontwikkeling van digitale tools? Of ondervind je andere problemen bij de implementatie van zorgtechnologie en heb je daar ondersteuning bij nodig? Dan is het inzetten van deskundige hulp bij e-healthprojecten de oplossing die je nodig hebt.

MediMaat helpt bij het succesvol implementeren van zorgtechnologie door het inzetten van medische studenten, ook wel ‘MediMaten’ genoemd. Hoe? MediMaat beschikt over een database van ruim 1.500 flexibele MediMaten, afkomstig van studies zoals (Technische) Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Farmacie. Onze MediMaten zijn leergierig, hebben een ‘hands-on’ mentaliteit én ze zijn in het digitale tijdperk opgegroeid.

Welke hulp kan je verwacht bij de implementatie van jouw e-healthproject?

Van het opstellen van protocollen tot het trainen van medewerkers in het gebruik van telezorgplatforms en digitale dossiers, elk e-healthproject komt met zijn eigen unieke uitdagingen. En hier is waar de echte meerwaarde een gespecialiseerd uitzendbureau zoals MediMaat naar voren komt. Onze medisch studenten, of MediMaten, zijn niet alleen digitaal vaardig maar ook uiterst flexibel en snel inzetbaar. Ze kunnen als tijdelijke krachten aan boord komen om specifieke knelpunten in jouw e-healtproject aan te pakken als floorwalker of als langdurige ondersteuning op je team om zorgtechnologische vernieuwingen te begeleiden.

Door specialisten in te schakelen die ervaring hebben met zowel de technische als de menselijke aspecten van deze projecten, zorg je voor een naadloze overgang naar meer geavanceerde zorgoplossingen tijdens de snel opvolgende digitalisering in de zorg. Deze experts, in dit geval onze MediMaten, helpen je niet alleen met de technische implementatie maar ook met het adresseren van eventuele weerstand binnen je team. Daardoor verloopt de acceptatie van nieuwe systemen soepeler en ben je verzekerd van een succesvolle implementatie van je e-healthproject.

Ik wil hulp bij e-Health implementatie

    Wil jij graag de ondersteuning van een MediMaat?

    Als je een MediMaat wil inzetten voor jouw project, dan denken wij graag mee over de ondersteuning die zij bieden bij de implementatie en migratie van jouw e-healthproject. Laat jouw gegevens achter en dan belt een van onze projectmanagers zo spoedig mogelijk om jouw wensen en behoeftes te bespreken.