fbpx

Ondersteuning nodig?

Werk jij in de gezondheidszorg en is de werkdruk hoog? Staat er een systeemmigratie of project op de planning waar je jouw collega’s niet mee wilt belasten? Of zijn er (tijdelijk) mensen uitgevallen? Wij kunnen op verschillende manieren ontzorgen en denken graag met je mee wat de beste oplossing voor jullie is. Gaten opvullen in het rooster als bloedprikker, administratie achterstand wegwerken, trainingen geven aan zorgpersoneel over een nieuw systeem of werken op de poli zijn voorbeelden van hoe wij jullie kunnen helpen.

Wacht niet langer en krijg extra ondersteuning van onze MediMaten.

Aanvraagformulier

  MediMaat over de vloer

  Onze MediMaten zijn medisch studenten die naast hun studie relevante werkervaring willen opdoen. Ze hebben de intrinsieke motivatie om hun werk goed uit te voeren en de intelligentie om verder te denken. Met hun medische kennis die dagelijks groeit zijn ze snel ingewerkt en onderdeel van het team. Ook een MediMaat over de vloer? Vul dan hiernaast het formulier in. Wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op.

  “MediMaat heeft ons goed geholpen met het tekort aan personeel dat is ontstaan sinds de pandemie. Ik raad ze iedereen aan!”
  Victoria Lazic
  Teammanager, Cordaan

  Hoe selecteren wij MediMaten?

  1

  De juiste match

  Nadat jullie wensen duidelijk zijn, gaan wij op zoek naar MediMaten met het juiste profiel. We kijken eerst in ons huidige netwerk van 500+ studenten. Daarna zetten we campagnes uit om zo de juiste match te vinden. Vaak hebben we binnen één dag al meerdere geschikte kandidaten!

  2

  Selecteren van de juiste MediMaat

  Uit de kandidatenlijst maken wij een selectie. De criteria verschillen per opdracht. Denk aan studie(jaar), beschikbaarheid, flexibiliteit en ervaring. MediMaten die aan de gestelde eisen voldoen nodigen we uit voor een gesprek.

  3

  Kennismakingsgesprek

  In het eerste gesprek leren wij de student kennen. Wij stellen de juiste vragen om erachter te komen waar de kwaliteiten liggen. Zo weten wij snel of de student een juiste fit is voor jullie organisatie en de opdracht.

  4

  We hebben een match!

  En die stellen wij graag voor. Het is aan jullie of je de MediMaat ook nog op een kennismakingsgesprek wil uitnodigen.

  5

  Iedereen enthousiast?

  Dan maken wij de contracten in orde. Wij begeleiden de studenten zolang de MediMaat werkzaam is en hebben regelmatig contact met jullie om te bespreken hoe de werkzaamheden verlopen en/of wij nog ergens bij kunnen helpen en of ondersteunen.

  De voordelen van MediMaat

  Snelle actie

  Wij regelen op korte termijn de juiste krachten voor jouw organisatie. Vanzelfsprekend is een project dat over een x aantal maanden pas start ook geen probleem. Wij kunnen altijd op korte termijn alvast meedenken.

  Medisch onderlegd

  De MediMaten hebben een medische achtergrond waardoor zij goed kunnen schakelen met zowel patiënten als zorgprofessionals. De MediMaten zijn geduldig, gemotiveerd en begrijpen als geen ander welke houding gewenst of nodig is binnen de zorgsector.

  Digitale talenten

  Onze studenten zijn allemaal opgegroeid in het digitale tijdperk. Hierdoor zijn ze tech-savvy en vinden ze makkelijk hun weg in een zorgsysteem of applicatie en beheersen ze snel de juiste vaardigheden. Dit gecombineerd met hun medische achtergrond maakt onze MediMaten succesvolle digicoaches.

  Flexibiliteit

  MediMaat staat voor flexibiliteit, voor zowel jullie als de student. Geen langdurige (wurg) contracten, snel schakelen en altijd een contactpersoon binnen MediMaat die voor jullie klaar staat.

  Wat anderen zeggen over MediMaat

  Wij werken met veel klanten samen. Wij ervaren direct wat voor impact onze studenten maken op hun dagelijkse operatie. Hieronder een greep uit de reacties van klanten waar wij mee samenwerken.

  Aimée Mesker
  Stichting Amsta

  MediMaat en Amsta hebben een super goede samenwerking. MediMaat denkt met je mee en ze zijn erg laagdrempelig. Ze kunnen zowel voor de simpele als lastige klussen altijd de juiste mensen vinden!

  ''
  Lucas Wijkstra
  Gemeente Amsterdam

  MediMaat heeft ons fantastisch geholpen tijdens de pandemie. Van coronatesters tot de medische balie, de MediMaten die last minute voor ons geworven zijn waren stuk voor stuk kanjers. MediMaat schakelt snel en denkt graag mee, wat voor ons in alle hectiek heel fijn was.

  ''
  Marleen Kehl
  Atalmedial

  Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren en wij maken graag weer gebruik van jullie diensten in de toekomst als dat nodig is. De gemotiveerde en ervaren studenten hebben ons echt enorm geholpen.

  ''
  Mitchel Molenaar
  Amsterdam UMC

  MediMaat neemt regelmatig contact op en is goed bereikbaar. Problemen worden snel aangepakt. Daarnaast worden de MediMaten snel geworven! De medische studenten zijn betrouwbaar, leergierig en flexibel.

  ''
  Sta jij straks ook hier met een review over onze studenten?

  Veelgestelde vragen

  Ik wil studenten via MediMaat inhuren. Hoe werkt dat?

  Via de website kun je een aanvraag indienen. Wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op om de uitvraag helder te krijgen. Vervolgens ontvang je van ons een offerte en zodra deze akkoord is zullen wij de juiste MediMaten werven en voorstellen.

  Welk tarief vraagt MediMaat voor een student?

  Het tarief dat wij hanteren is afhankelijk van meerdere factoren. Wij kijken, indien van toepassing, naar de cao van jullie organisatie en kijken samen met jullie naar de omvang van de opdracht. Wij kunnen uiteraard vooraf een voorstel sturen.

  Hoe snel kan een MediMaat aan de slag?

  Per direct. Wij hebben MediMaten die staan te springen om aan de slag te gaan.

  Hoe werkt facturering via MediMaat?

  Wij werken samen met One People Services. Zij zijn onze backoffice-partij en nemen de facturatie van ons uit handen. Zij sturen wekelijks een factuur van de gewerkte uren.

  Wanneer betaal ik MediMaat?

  One People Services – onze backoffice-partij – stuurt wekelijks een factuur waarbij de betalingstermijn 14 of 30 dagen is.

  Hoe werkt een ziekmelding?

  Indien een MediMaat ziek is wordt deze door ons doorbetaald. Bij jullie brengen wij geen kosten in rekening. Uiteraard zoeken wij vervanging zodat de werkzaamheden voortgezet kunnen worden.

  Hoe geef ik de gewerkte uren van een MediMaat door?

  De MediMaat dient zelf de gewerkte uren in die wij vervolgens checken en goedkeuren. In overleg kunnen wij aan jullie goedkeuring over de gewerkte uren vragen.

  Hoeveel uur moet een MediMaat minimaal werken?

  Een uitzendkracht moet minimaal drie uur aaneengesloten werkzaamheden verrichten. Indien dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, wordt wel drie uur in rekening gebracht.

  Wij willen vaker MediMaten inzetten. Hoe kan ik dat doen?

  Leuk! Jullie kunnen hiervoor contact met ons opnemen. Als je al een contactpersoon bij MediMaat hebt kunnen jullie die het beste even benaderen.

  Laat ons met jullie meedenken! Vul het formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen jullie graag!