fbpx

MediMaat Iris over haar bijbaan als medewerker bloedafname

Een bijbaan als Bloedafname medewerker

Bloedonderzoek kan veel zeggen over over iemands gezondheidstoestand. Via MediMaat kan je als medisch student nu aan de slag als medewerker bloedafname.

Medewerker bloedafname

We spraken MediMaat Iris uit Leiden (24) die naast haar studie geneeskunde aan de slag is gegaan als medewerker bloedafname bij MediMaat. 

‘’Eerst heb ik goed leren bloedprikken. Ik deed dit in de poli te Ypenburg. Vervolgens croste ik met de auto het land door om bij mensen thuis te prikken. Dit deed ik samen met een andere MediMaat of in mijn eentje.’’

Kan je nog een bijzondere werkdag herinneren? 

‘’Ik werkte bij een organisatie waar jongeren en volwassenen met uiteenlopende verstandelijke beperkingen bij elkaar wonen. Dit waren bijzondere shifts, omdat goed bloed kunnen prikken bij iemand met een cerebrale parese of met Downsyndroom een uitdaging kan zijn. Des te fijner als dat goed gaat.”

Hoe is het om naast je studie al praktijkervaring op te doen? 

“Waar je normaal gezien in je geneeskundestudie tijdens de masterfase in één ochtend leert bloedprikken heb ik juist veel praktijkervaring opgedaan. Ik had eerst nog geen ervaring met bloedprikken. Maar na de (betaalde) training en doordat je zoveel kan oefenen tijdens de baan krijg je het bloedprikken écht onder de knie en loop je voor op je studiegenoten. En ik kan spreken uit ervaring ;).” 

Hoe is het om te werken bij MediMaat?

“Ik vind het heel prettig om bij MediMaat te werken. Gedurende de job heb ik nauw contact met de contactpersoon. Er wordt altijd gevraagd hoe het gaat en of ik nog tevreden ben. Het salaris ten opzichte van de werkzaamheden is goed in balans en dat is ook belangrijk.” 

Wil jij net zoals Iris ook aan de slag als medewerker bloedafname deze zomer? (Locatie Leiden €14,48 euro p/u) 

Heb je al ervaring met bloedprikken? Super! Nog geen ervaring? Geen probleem. Bij MediMaat bieden we je een (betaalde) bloedprik-training aan en kan je snel aan de slag deze zomer. 

Klik hier om de vacature te bekijken.

Is dit niet helemaal je ideale vacature, maar lijkt het je wel leuk om deze zomer een goede bijbaan te hebben waar je ook nog is goed verdiend? Kijk dan hier.

Wil jij ook graag werken bij ons?

Neem contact met ons op en wij kijken samen met jou wat voor bijbaan bij jou past.

Sluiten

link delen

Link kopiëren naar klembord