fbpx

Ik zoek een medisch student

Personeelstekort?

Werk jij in de gezondheidszorg en is de werkdruk hoog? Staat er een systeemmigratie of project op de planning waar je jouw collega’s niet mee wil belasten? Of zijn er mensen uitgevallen? Wij kunnen op verschillende manieren helpen en denken graag met je mee wat de beste oplossing is voor jullie. Concreet gaten opvullen in het rooster als bloedprikker, administratie achterstand wegwerken, trainingen geven aan zorgpersoneel over een nieuw systeem of werken op de poli zijn voorbeelden van oplossingen die we kunnen bieden. 

MediMaat biedt uitkomst
MediMaat heeft een poule van honderden studenten klaarstaan om jouw zorginstelling of ziekenhuis te ondersteunen. Kun jij ook hulp gebruiken? Neem dan direct contact met ons op.

Interesse in studenten voor jouw instelling? Bel ons op 020 244 09 79. Dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

  Lees hieronder verhalen van onze MediMaten

  Lees hieronder de ervaringen die instellingen hebben met onze MediMaten. Heb jij ook last van personeelstekorten en loop je met de handen in het haar? Dan heeft MediMaat ook de oplossing voor jou. Neem contact met ons op via het bovenstaande formulier en dan bespreken we de mogelijkheden.

  Hoe krijg je een videobel-link veilig en privé bij de patiënt?

  Hoe krijg je een videobel-link veilig en privé bij de patiënt?

  Talloze huisartsen waren in 2019 plotseling genoodzaakt om nóg meer digitaal te werken dan voorheen. Door COVID-19 is digitalisering in huisartsenpraktijken versneld en deze tendens gaat gepaard met problematiek in ICT. Lees hier hoe onze MediMaat Claudia Borsch geholpen heeft met digitalisering bij ROHA.

  Een bijbaan als Bloedafname medewerker

  Een bijbaan als Bloedafname medewerker

  Bloedonderzoek kan veel zeggen over over iemands gezondheidstoestand. We spraken MediMaat Iris (24) uit Leiden die naast haar studie geneeskunde aan de slag is gegaan als medewerker bloedafname bij MediMaat. Lees hier het hele interview met Iris.

  Succesverhaal ”Van bijbaan tot vaste baan in de zorg” – MediMaat Olav Zandbergen

  Succesverhaal ”Van bijbaan tot vaste baan in de zorg” – MediMaat Olav Zandbergen

  We spraken MediMaat Olav Zandbergen, die doorgroeide van een bijbaan tijdens zijn bachelor tot een vaste baan als projectmanager bij Amsta. Benieuwd naar zijn interview? Lees hem hier.

  Zet MediMaat in voor een project!

  Personeelstekort? Wij zetten medisch studenten in om personeelstekort op te lossen. Wij denken graag mee om je verder te helpen. Neem vrijblijvend contact op.