fbpx

Over MediMaat

MediMaat is opgericht in 2017 door toenmalig geneeskundestudent Philip Croon. Philip zag tijdens zijn studie hoe technologische ontwikkelingen in de zorg elkaar in rap tempo opvolgden. Hij zag ook dat zorgmedewerkers door verschillende redenen deze digitalisatie echter moeilijk konden bijbenen. ‘Dit kan beter’, dacht Philip. 

Zo ontstond het idee om medisch studenten in te zetten bij de implementatie van digitale en e-health toepassingen. Zo doen studenten praktijkervaring op tijdens hun studie en komen ze in contact met ontwikkelingen in de zorg. En zorginstellingen worden op hun beurt geholpen met de onboarding van innovaties én met personeelstekort. MediMaat telt inmiddels een database van ruim 1500 enthousiaste studenten uit de richtingen medicijnen, psychologie, biomedische wetenschappen of biologie. 

Ontmoet het team

Philip Croon

CEO

Marijn Schortinghuis

Manager

Lisalotte Gerards

Marketing Manager

Padmini Gelderloos

HR & Finance Manager

Reinier Hartelust

Junior Projectmanager

Sylvaine van Rooijen

Projectmanager

Jimmy Hoogland

Online Marketeer

Meld je aan!

Wil jij graag naast je studie verdere kennis en ervaring opdoen in de praktijk? Klik dan hier op ‘aanmelden’ en stuur ons je gegevens toe. Check ook ons Instagram Account. Daar brengen we onze studenten dagelijks op de hoogte van nieuwe vacatures!