Wist jij al wat je wilde worden toen je 18 jaar oud was..?


Geneeskunde studenten kiezen er op jonge leeftijd voor om arts te worden.


Maar blijven ze altijd achter die keuze staan?


In het LUMC werd onlangs een congres georganiseerd over alternatieve carrière keuzes voor geneeskundestudenten. En uit heel Nederland kwamen studenten afgereisd.


Philip Croon sprak op het evenement om mensen mee te nemen in zijn verhaal: "Blijkbaar speelt dit bij studenten, bij mij wel in ieder geval, hier heb ik ook al eens over mogen vertellen in een TEDx talk. Vorige week opende ik het carrière evenement van M.F.L.S. (studievereniging geneeskunde Leiden) met een praatje over hoe ik mijn motivatie verloor en hoe ik sterker terug kwam. Dit was de aanleiding om met MediMaat te starten.


Daarna heb ik de studenten handvatten gegeven over hoe ze zelf aan de slag kunnen gaan. Studenten komen vaak verwonderd naar me toe, ze hebben nooit over ondernemen nagedacht, laat staan tijdens de studie! Volgende week mag ik nog een keer een verhaal houden bij de M.F.L.S.


Hopelijk is Veerle Smit daarna weer terug zodat we ons verhaal weer samen kunnen vertellen (een van de lessen in mijn verhaal is: zoek een maatje!)


Wat wilde jij worden toen je 18 was....?"

254 keer bekeken
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel

MediMaat BV

Science Park 608 - kantoor K07

1098 XH Amsterdam

020-2440979

info@medimaat.nl