MediMaat Vera over duxxie.nl

Ik werk inmiddels een jaar bij duxxie.nl, een online platform dat hulpmiddelen van

verschillende zorgleveranciers aanbiedt. Deze hulpmiddelen kun je als zorgverlener

bestellen voor je cliënten, maar soms mogen cliënten dit zelf ook doen. Bijvoorbeeld als het

gaat om hulpmiddelen voor de kraamtijd. Als cliënten of zorgverleners vragen hebben,

kunnen ze met mij bellen, chatten of mailen. De meeste vragen zijn vrij simpel, maar soms

zitten er vragen tussen die wat meer tijd nodig hebben om uit te zoeken. Het is dan

belangrijk om geduld te hebben en oplossingsgericht tewerk te gaan. Dat eerste vond ik

voorheen erg lastig, maar gaat volgens mij steeds beter!

Ondanks dat duxxie.nl steeds verder groeit, gaat de telefoon niet de hele dag door. Gelukkig krijgen we dan de ruimte om andere werkzaamheden op te pakken, wat ik eigenlijk het leukst vind. Zo zijn we als MediMaten ook verantwoordelijk voor duxxie.nl op Facebook en Instagram, wat inhoudt dat we posts bedenken en deze inplannen. Maar ik heb bijvoorbeeld ook een blog geschreven over hoe je gelukkig blijft met je werk in de zorg. Dit laatste sluit ook aan op mijn studierichting, arbeids- en organisatiepsychologie, waarbij ik onder andere leer hoe je zo productief en gezond mogelijk kan werken.

Maar wat ik het leukst vind om te doen, is meegaan naar beurzen en congressen. In februari heb ik met een collega op de Geboortezorg Vakdag gestaan, waar we verloskundigen en kraamverzorgenden hebben geprobeerd te overtuigen van het gemak van duxxie.nl. Eigenlijk was ik dus de hele dag bezig met het binnenhalen van nieuwe gebruikers! Omdat ik zelf heel enthousiast ben, vind ik het altijd leuk als ik anderen meekrijg in mijn enthousiasme. En door mee te gaan naar evenementen als dit leer ik hoe ik dat kan gebruiken. Niet alleen in mijn werk, maar misschien ook wel bij mijn studie.


48 keer bekeken
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel

MediMaat BV

Science Park 608 - kantoor K07

1098 XH Amsterdam

020-2440979

info@medimaat.nl