fbpx

Ondersteuning MediMaat bij vaccinatieronden Amsta

Ondersteuning MediMaat bij vaccinatieronden Amsta

Met veel trots en plezier hebben wij de afgelopen jaren een grote rol gespeeld bij het ondersteunen van Amsta tijdens de vaccinatierondes. Door inzet van medisch studenten en een projectmanager vanuit MediMaat werd ervoor gezorgd dat alle bewoners van alle Amsta locaties gevaccineerd konden worden met de Covid booster en griepprik.

Welke werkzaamheden heeft MediMaat uitgevoerd?

De MediMaten ontvingen vanuit Amsta een draaiboek voor de prikweek, maar kregen alle vrijheid om hier een eigen draai aan te geven en alles zelf van A tot Z te regelen. Dit ging hand in hand met veel verantwoordelijkheid.

Om dit in goede banen te leiden werd er vanuit MediMaat een projectmanager ingezet om de studenten te begeleiden. Samen waren zij verantwoordelijk voor een goed verloop van de werkzaamheden. Zijn de vaccins op tijd besteld? Klopt de administratie? Zijn er genoeg medewerkers? Dit is een greep van de werkzaamheden die bij de vaccinatieronden kwamen kijken. De projectmanager maakte het rooster, verdeelde de taken en hield het overzicht. Het was aan haar om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan de werkzaamheden hield en de werkzaamheden volgens planning werden uitgevoerd.

Skills MediMaten

Per opdracht selecteren wij de juiste studenten, passend bij de werkzaamheden. Voor deze klus hebben we studenten ingezet die prikervaring hebben, geduldig, sociaal en echte teamplayers zijn, gezien een geslaagde vaccinatieronde echt een team effort is. Ook is er geselecteerd op studenten die assertief, leergierig en stressbestendig zijn en niet bang om verantwoordelijkheid te dragen.

Ervaring projectmanager

De projectmanagers die vanuit MediMaat werden ingezet zijn studenten met een relevante studieachtergrond en meer werkervaring om alles in goede banen te kunnen leiden. Projectmanager Philippine blikt terug op haar werkzaamheden bij Amsta:

‘’Het was een onwijs gezellig team waarin wij samenwerkten. We wilden er samen graag een succes van maken en deden ook geregeld leuke dingen waardoor de band versterkte en iedereen zich betrokken voelde. Dit kwam de werkzaamheden ten goede. Ik zou de functie zeker aanbevelen. Ik vond de gehele logistieke planning een leerzaam proces en ik vond het erg prettig dat je veel vrijheid kreeg. Daarnaast ervaarde ik de samenwerking met MediMaat zeer positief. Het contact is laagdrempelig en er is voldoende ondersteuning. Voor een prikronde hadden wij vaak extra hulp nodig van studenten vanuit MediMaat. Zodra ik de uitvraag bij MediMaat had gedaan werd dit altijd direct opgepakt en geregeld, zodat het team compleet was voor de prikweek.’’

Ook hulp nodig van een MediMaat? Laat het ons hier weten.

Zet MediMaat in voor een project!

Wilt u Medimaat inzetten voor de implementatie van zorgtechnologie of heeft u een ander project waarbij u ons team en onze studenten in wilt zetten? Bel of mail ons dan! Ook als u wilt oriënteren staan we u graag te woord en denken we met u mee.

Sluiten

link delen

Link kopiëren naar klembord