fbpx

Project Uitrol Devices bij Cordaan

“Je ziet dat de studenten zich makkelijker in kunnen leven in onze zorgmedewerkers. Ze zijn sterk in het overbrengen van kennis rondom digitale applicaties en e-learning. Daarom kiezen wij voor de studenten van MediMaat.”

MediMaten op Project “Uitrol Devices” bij Cordaan

Cordaan – een van de grootste zorginstellingen in Amsterdam – maakt veel gebruik van de diensten van MediMaat. Zo ook op haar huidige digitale project “Uitrol Devices”. Medewerkers van Cordaan stappen de komende tijd naar nieuwe apparaten van Apple. Digicoaches van MediMaat leiden die wissel in goede banen. Ze zijn daar enorm geschikt voor. Niet alleen omdat ze medisch onderlegd zijn, maar ook doordat ze volledig in het digitale tijdperk zijn opgegroeid. 

Projecten van Cordaan

Cordaan heeft verschillende projecten lopen waar MediMaten worden ingezet. Zo komen er meerdere zorgdomotica-projecten aan waarbij MediMaat de komende periode gaat ondersteunen. Het eerste project daarvan is de vervanging van centrale telefonie. Ook zetten wij een MediMaat in de functie van frontoffice medewerker in om wijkteams te ondersteunen. 

Project “Uitrol Devices bij Zorg in de Wijk” 

In dit 18 weken durende project stappen medewerkers van Cordaan over op een nieuw apparaat – ze wisselen van iPads naar iPhones of vice versa. MediMaat wordt daarbij ingeschakeld voor deze digitale transitie. 

Digicoaches helpen bij de inname van het ene apparaat en de uitgifte van de nieuwe. Daarbij trainen de digicoaches de medewerkers van Cordaan, zodat zij begrijpen hoe ze hun nieuwe apparaat en de applicaties kunnen gebruiken in hun werk.

Hoe ervaart Cordaan de samenwerking met MediMaat?

“MediMaat heeft altijd medewerkers beschikbaar. Dat is één van hun beloftes die ze waarmaken.” aldus Cordaan. Ook op communicatievlak verloopt de samenwerking voorspoedig: “Het team van MediMaat reageert snel op onze vragen. We zijn erg tevreden over de communicatie en hoe de samenwerking verloopt.”  

Cordaan en MediMaat werken al 4 jaar succesvol samen. In die tijd heeft MediMaat veel studenten ingezet bij Cordaan en zich als een goede partner bewezen. Zo ook op het huidige project “Uitrol Devices”.

Welke meerwaarde bieden de digicoaches van MediMaat?

Wanneer wordt gevraagd naar de meerwaarde van de digicoaches van MediMaat, blijkt dat het algemene niveau erg hoog ligt. “De studenten zijn snel ingewerkt. Ze blijven rustig, zelfs als ze met medewerkers te maken krijgen die minder digivaardig zijn.” 

Ook blijken de studenten een groot verantwoordelijkheidsgevoel te hebben. “De beschikbaarheid van studenten is goed en komen zelfs voor korte projecten aanwaaien. Wanneer studenten niet kunnen werken, communiceren ze dat tijdig en denken ze oplossingsgericht mee.” De studenten van MediMaat passen goed in het project en vormen een goed team bij Cordaan.

Hoe is het kennisniveau van de digicoaches?

MediMaat zet enkel studenten in van medische studies. In het project zie je goed terug waarom. Cordaan vertelt dat het kennisniveau en de algehele houding van medische studenten beter in het project passen dan studenten van niet-medische studies. “Je ziet dat de studenten zich makkelijker in kunnen leven in onze zorgmedewerkers. Ze zijn sterk in het overbrengen van kennis rondom digitale applicaties en e-learning. Daarom kiezen wij voor de studenten van MediMaat.” aldus Cordaan. 

Heb jij voor een project medische studenten nodig? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Zet MediMaat in voor een project!

Wilt u Medimaat inzetten voor de implementatie van zorgtechnologie of heeft u een ander project waarbij u ons team en onze studenten in wilt zetten? Bel of mail ons dan! Ook als u wilt oriënteren staan we u graag te woord en denken we met u mee.

Sluiten

link delen

Link kopiëren naar klembord