fbpx

projecten

Als organisatie streven we ernaar altijd voorbij te gaan aan de verwachting van onze klanten en een partner te zijn waar je op kan bouwen. Wie met ons werkt kan altijd rekenen op betrouwbaarheid, toewijding en enthousiasme.
Hier vind je een overzicht van projecten waar Medimaat al bij betrokken is geweest!

hartmeter van KPN E-Zorg

hartmeter van KPN E-Zorg

MediMaten installeren in opdracht van KPN E-zorg een nieuwe hartmeter bij huisartspraktijken. MediMaten geven een training aan de POH’ers en doktersassistenten over het gebruik van de hartmeter. In een korte tijdsperiode moeten er 2200 huisartsen in 1200 praktijken een geïnstalleerd apparaat en training krijgen. MediMaat realiseert dit door medische studenten in te zetten om het hele project van A tot Z af te ronden: planning, de distributie met auto’s, de installatie en de training. Daarnaast is MediMaat het aanspreekpunt van de servicedesk voor vragen van klanten.

ondersteuning bij implementatie ECD voor Cordaan

ondersteuning bij implementatie ECD voor Cordaan

MediMaat ondersteunt en coacht verpleegkundigen en zorgmanagers met de implementatie van een nieuw elektronisch cliëntendossier (ECD). In het ECD staan de gegevens van cliënten en de planning die het zorgpersoneel moet doorlopen in de wijk. Na implementatie blijkt extra uitleg en coaching noodzakelijk te zijn. MediMaten gaan langs bij circa 50 wijkteams om deze extra begeleiding te geven. Naast de extra informatie en aandacht die de studenten konden geven werd tevens waardevolle feedback verzameld om terug te koppelen aan Cordaan.

online trombosedienst voor TromboVitaal

online trombosedienst voor TromboVitaal

MediMaat verzorgt trainingen voor het gebruik van online trombosedienst. TromboVitaal levert trombosezorg die bij mensen thuis, bij huisartsen en bij verzorgingstehuizen ingezet kan worden. Studenten zijn opgeleid om de training te verzorgen voor nieuwe gebruikers van de dienst. Verpleegkundigen van verschillende zorginstellingen krijgen uitleg over trombose algemeen, het gebruik van de online omgeving en de apparatuur. Zo kunnen ze snel en veilig aan de slag.

customer Support bij Duxxie

customer Support bij Duxxie

Duxxie is een online omgeving voor zorgprofessionals in de thuiszorg om producten en diensten te bestellen voor hun cliënten. Met de doorgemaakte groei gaat de telefoon steeds vaker, wat er toe leidt dat de customer support gedaan wordt door developers. MediMaat levert een team van studenten die kennis hebben van de zorg. Zo begrijpen zij beter waar de vragen van klanten vandaan komen. MediMaat zorgt ervoor dat er altijd een vol rooster is en dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij constant mee met Duxxie om hun customer support te verbeteren.

ICT oplossingen voor huisartsen

ICT oplossingen voor huisartsen

Met het project ‘ICT-stimuleringspakket’ biedt de ROHA ondersteuning bij ICT problemen in huisartsenpraktijken. In dit project inventariseert MediMaat met 120 huisartsen(praktijken) wat wensen in digitalisering zijn en hoe zij daarin ondersteund kunnen worden. Implementatie speelt ook een rol. MediMaat specialiseert zich hierin door de inzet van medisch studenten en gespecialiseerde projectmanagers.

zet MediMaat in voor een project!

Wilt u Medimaat inzetten voor de implementatie van zorgtechnologie of heeft u een ander project waarbij u ons team en onze studenten in wilt zetten? Bel of mail ons dan! Ook als u wilt oriënteren staan we u graag te woord en denken we met u mee.