uitzendbureau

Medimaat is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van medische studenten.
Het enthousiasme en de bevlogenheid die studenten met zich meebrengen zorgt ervoor dat we onze klanten volledig ontzorgen en streven we verwachtingen voorbij. Dankzij de goede ervaringen van onze klanten doen organisaties in toenemende mate een beroep op ons als projectbureau. Neem daarom ook gerust contact met ons op als u behoefte heeft aan flexibele inzet van slimme en enthousiaste medische studenten voor projecten binnen uw organisatie.

Hier vindt u een overzicht van recente projecten waar wij werden ingezet.

hartmeter van KPN E-Zorg

hartmeter van KPN E-Zorg

MediMaten installeren in opdracht van KPN E-zorg een nieuwe hartmeter bij huisartspraktijken. MediMaten geven een training aan de POH’ers en doktersassistenten over het gebruik van de hartmeter. In een korte tijdsperiode moeten er 2200 huisartsen in 1200 praktijken een geïnstalleerd apparaat en training krijgen. MediMaat realiseert dit door medische studenten in te zetten om het hele project van A tot Z af te ronden: planning, de distributie met auto’s, de installatie en de training. Daarnaast is MediMaat het aanspreekpunt van de servicedesk voor vragen van klanten.

ondersteuning bij implementatie ECD voor Cordaan

ondersteuning bij implementatie ECD voor Cordaan

MediMaat ondersteunt en coacht verpleegkundigen en zorgmanagers met de implementatie van een nieuw elektronisch cliëntendossier (ECD). In het ECD staan de gegevens van cliënten en de planning die het zorgpersoneel moet doorlopen in de wijk. Na implementatie blijkt extra uitleg en coaching noodzakelijk te zijn. MediMaten gaan langs bij circa 50 wijkteams om deze extra begeleiding te geven. Naast de extra informatie en aandacht die de studenten konden geven werd tevens waardevolle feedback verzameld om terug te koppelen aan Cordaan.

online trombosedienst voor TromboVitaal

online trombosedienst voor TromboVitaal

MediMaat verzorgt trainingen voor het gebruik van online trombosedienst. TromboVitaal levert trombosezorg die bij mensen thuis, bij huisartsen en bij verzorgingstehuizen ingezet kan worden. Studenten zijn opgeleid om de training te verzorgen voor nieuwe gebruikers van de dienst. Verpleegkundigen van verschillende zorginstellingen krijgen uitleg over trombose algemeen, het gebruik van de online omgeving en de apparatuur. Zo kunnen ze snel en veilig aan de slag.

customer Support bij Duxxie

customer Support bij Duxxie

Duxxie is een online omgeving voor zorgprofessionals in de thuiszorg om producten en diensten te bestellen voor hun cliënten. Met de doorgemaakte groei gaat de telefoon steeds vaker, wat er toe leidt dat de customer support gedaan wordt door developers. MediMaat levert een team van studenten die kennis hebben van de zorg. Zo begrijpen zij beter waar de vragen van klanten vandaan komen. MediMaat zorgt ervoor dat er altijd een vol rooster is en dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij constant mee met Duxxie om hun customer support te verbeteren.

zet MediMaat in voor een project!

Wilt u Medimaat inzetten voor de implementatie van zorgtechnologie of heeft u een ander project waarbij u ons team en onze studenten in wilt zetten? Bel of mail ons dan! Ook als u wilt oriënteren staan we u graag te woord en denken we met u mee.