Wijkteams trainen gebruik nieuwe app 

Kan jij goed uitleggen en lijkt het je tof om teams van de thuiszorg alles te leren over het gebruik van een nieuwe applicatie?

Het werk

Van een grote thuiszorgorganisatie in Amsterdam hebben we een unieke en hele leuke opdracht gekregen; wij zijn verantwoordelijk voor het trainen van 80+ teams verspreid door de stad. De organisatie gaat werken met een nieuwe applicatie die uitgeven van medicatie vergemakkelijkt en heel belangrijk; de foutgevoeligheid sterk verminderd. De grote uitdaging: al de 80+ teams moeten in de maand september getraind worden in de middaguren, dus we zullen met meerdere trainers tegelijk op verschillende locaties aan de slag gaan. De trainingen vinden alleen plaats in de middaguren dus perfect te combineren met college/studeren in de ochtend.

Hoe ziet een training eruit?

Je staat voor een groep van 10-20 mensen die werkzaam zijn in de thuiszorg. Op de locatie is een laptop + beamer aanwezig waarbij je toegang hebt tot de applicatie. Op het grote scherm is te zien hoe jij op de laptop de applicatie doorloopt, de medewerkers kunnen reeds inloggen en doen met je mee. Rustig leg je uit welke handelingen er gedaan moeten worden en zorgt dat iedereen uit de groep mee komt. De training wordt afgesloten met een aantal oefeningen die de medewerkers kunnen uitvoeren. Jij loopt hierbij rond en beantwoordt vragen. Je bent ongeveer een middagdeel aan het werk. Voordat je voor de groep staat word je door ons goed voorbereid en getraind. Indien je graag een hele dag wil werken kunnen we je mogelijk in de ochtend inplannen bij een andere leuke klus.

Wie ben jij?

 • Student in de richting met raakvlakken aan de zorg (geneeskunde,  psychologie, biomedische wetenschappen, farmacie, gezondheid en leven etc.)

 • Je staat stevig in je schoenen en vindt het niet eng voor een groep te spreken

 • Je bent geduldig, vriendelijk en proactief

 • Je bent woonachtig in Amsterdam of bent bereid om te reizen

 • Je bent in september minimaal 2 middagen per week beschikbaar (liever meer)

Wat bieden wij?

 • Marktcomfort salaris

 • Toeslagen zoals vakantiegeld en vakantietoeslag bedragen ongeveer 18%, deze worden uitbetaald op verzoek van de MediMaat (jij dus)

 • Je wordt opgenomen in ons studentenbestand en wordt uitgenodigd voor gezellige borrels!

Interesse?

 • Stuur een mailtje met je CV en een korte motivatie naar info@medimaat.nl of bel naar 020 2440979

Over MediMaat

MediMaat zet studenten in voor verschillende projecten in en rondom de zorg. We houden ons vooral bezig met implementatie van nieuwe technieken. Studenten zorgen dat een apparaat of applicatie geheel gebruiksklaar, inclusief training en installatie, afgeleverd wordt. Daarnaast richten we ons ook op meer medisch inhoudelijke opdrachten, zoals het prikken van bloed. Sommige klussen duren lang en sommige zijn van korte duur. Een ding is zeker, we zijn een jong en gezellig bedrijf en we groeien hard, volop leuke kansen dus!

 • LinkedIn - grijze cirkel
 • Facebook - grijze cirkel
 • Instagram - grijze cirkel

MediMaat BV

Science Park 608 - kantoor K07

1098 XH Amsterdam

020-2440979

info@medimaat.nl