fbpx

Waarom MediMaat?

Waarom onze klanten én studenten voor MediMaat kiezen.

Als je op zoek bent naar een medisch student, dan bieden wij de perfecte oplossing. MediMaat is een medisch project- en uitzendbureau dat studenten met een medische achtergrond inzet bij opdrachtgevers in de zorgsector. Dit biedt studenten de kans om ervaring op te doen in de praktijk en wat bij te verdienen. Tegelijkertijd biedt het opdrachtgevers een verlaging van de werkdruk in een periode die gepaard gaat met personeelstekorten.

Bij MediMaat hebben we veel medisch studenten met verschillende opleidingsachtergronden beschikbaar. Ze studeren bijvoorbeeld geneeskunde, farmacie of biomedische wetenschappen maar ook psychologie, technische geneeskunde of HBO-Verpleegkunde zijn veelvoorkomende studies. Dit biedt zorginstellingen de mogelijkheid om te kiezen voor een student die het beste aansluit bij de behoeften en wensen van de opdracht.

Studenten kunnen op hun beurt opdrachten kiezen die aansluiten bij hun interesses en opleidingsachtergrond. Zo kunnen geneeskundestudenten aan de slag op bijvoorbeeld de poli, prikpost of bij een zorginstelling. Terwijl psychologie studenten kunnen werken als trainer, support op afstand of iets anders waarbij hun people skills belangrijk zijn. Op deze manier kunnen studenten belangrijke en relevante werkervaring op doen en zo hun cv en horizon verbreden. 

Ervaring

Soms krijgen we een opdracht binnen waarbij bepaalde ervaring is vereist, bijvoorbeeld voor het geven van vaccinaties. Studenten hebben deze ervaring vaak nog niet, maar samen met de opdrachtgever kijken we dan naar mogelijkheden om studenten dit op een laagdrempelige manier bij te brengen. De studenten zijn intelligent, gemotiveerd en leren snel waardoor de bevoegd- en bekwaamheid vaak vlot kan worden behaald. Voor studenten een mooie kans om zich verder te ontwikkelen en voor de klant fijn om snel een team betrouwbare werknemers te hebben. 

Digicoaches

Studenten van deze tijd zijn opgegroeid in het digitale tijdperk en hebben daardoor een hoge ‘digitale begaafdheid’. Ze vinden snel hun weg in nieuwe (e-health) systemen en tools en zijn in staat deze efficiënt te gebruiken. Door deze vaardigheid en de souplesse die studenten bezitten zijn ze een waardevolle aanvulling op het team. In het verleden hebben studenten zich bijzonder succesvol bewezen tijdens implementaties van nieuwe systemen zoals EPD’s, HIS’en of elektronische medicijn toedienregistraties. De studenten gaven groepstrainingen, 1-op-1 uitleg en hulp op afstand. 

Koffie drinken?

Als je op zoek bent naar een medisch student, neem dan snel contact op om kennis te maken. We denken graag mee en kijken samen naar wat de beste oplossing is voor jullie. 

Wil jij graag werken bij ons?

Neem contact met ons op en wij kijken samen met jou wat voor bijbaan bij jou past.

Sluiten

link delen

Link kopiëren naar klembord